ĐAKOVO BJJ CHRISTMAS BJJ OPEN

U organizaciji jiu-jitsu kluba BJJ Fight Factory iz Đakova 9.12.2018.g. organiziran je turnir za djecu, kadete i juniore pod nazivom „Đakovo BJJ Christmas Open“. Na turniru je sudjelovalo oko 150 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Ju-jitsu klub Zadar je ovaj put sudjelovao sa 29 natjecatelja gdje je ukupno osvojeno 9 zlatnih , 8 srebrnih i 8 brončanih medalja .
Zlatnu medalju u svojim kategorijama su osvojili: Lorinc Bekeffy, Nika Šalina, Renato Mrva, Mate Baždarić, Eugen Bajlo, Jakov Pijaca, Timor Hadžić, Anđelina Sipina i Marko Đerđa, srebrnu medalju su osvojili :Lucija Molnar, Matija Katačić, Marko Milutin, Lenart Radulić, Bruno Bašić, Karlo
Kosanović, Tomislav Baždarić i Adrian Miletić, brončanu medalju su osvojili: Berto Perović, Roko Miočić, Matija Ukalović, Nino Korona, Brun Smirčić, Noa Radulić, Louis Martić i Dominik Miočić.
Za klub su još nastupali i Dominik Ušljebrka, Valentino Matešić, Petar Barunčić i Matej Bucić koji su pored dobrih nastupa ostali na petom mjestu. Sa ovim nastupom uspješno završavamo nastupe u 2018.g. i pripremamo se za 2019.g. zaključili su treneri Damir Šalina i Zvonimir Ucović.

By | 2019-02-03T19:00:01+00:00 December 9th, 2018|Uncategorized|0 Comments
X