TRENIRAJTE UZ VRHUNSKE

Damir Šalina
Damir ŠalinaTrener
Rođen 03.10. 1975 g., nositelj 1 DAN majstorskog pojasa Europske ju-jitsu federacije i crni pojas u BJJ-u Checkmat akademije pod vodstvom instruktora Leonarda Nevesa. Osniva Ju-jitsu kluba “Zadar”gdje je ujedno trener i natjecatelj. Od 1993. godine bavi se ju-jitsuom te kao policijski kadet sudjeluje na natjecanjima i demonstracijama. Danas kao instruktor u interventnoj policiji usavršava policijske službenike u praktičnoj primjeni ju-jitsua.
Vedran Ikić
Vedran IkićTrener
Roðen 27.11. 1975 g., nositelj 1 DAN majstorskog pojasa Europske ju-jitsu federacije i crni pojas u BJJ-u Checkmat akademije pod vodstvom instruktora Leonarda Nevesa. Osnivač Ju-jitsu kluba Zadar te je ujedno trener i natjecatelj. Ju-jitsuom se bavi od 1993 kao policijski kadet od kada sudjeluje na brojnim natjecanjima. Osvojio je svjetsku broncu na europskom prvenstvu u Roterdamu 2006 god. i svjetsko zlato 2008 god. u Malmeu, Švedskoj
Zvonimir Ucović
Zvonimir UcovićTrener
Borna Ramić
Borna RamićTrener
Rođen 04.01.1994 g., nositelj ljubičastog pojasa Checkmat akademije pod vodstvom instruktora Leonarda Nevesa. Jiu-jitsom se bavi od 2003 god. Aktivni je natjecatelj kluba i osvajač mnogobrojnih turnira a svojim trenerskim radom pomaže u radu kluba.