World Championship Ju-Jitsu -Malmo/ Švedska, 2008.

Od 28.-30.11.2008.g. u Švedskom gradu Malmo održano je svjetsko prvenstvo u ju-jitsu borbama .Na natjecanju je sudjelovalo oko 300 natjecatelja iz više od trideset zemalja.

Za hrvatski nacionalni tim nastupila su dvojica natjecatelja i to u kategoriji -85 kg Damir Šalina i -94 kg Vedran Ikić, predvođeni trenerom Zlatkom Rizvičem.

U kategoriji -94 kg između 16 natjecatelja Vedran je u prvoj borbi pobjedio Julin Kain (FIN), u drugoj borbi je pobjedio Rubtsov Leonid (UKR), u polufinalnoj borbi je pobjedio Oderh Theera(ESP) te je u finalu pobjedio Parisi Vincent (FRA).

U kategoriji -85 kg između 23 natjecatelja Damir je u prvoj borbi pobjedio Kranga Olegs (LAT), u drugoj borbi je izgubio od Dupont Willy (BEL), u repasažu u trećoj borbi je pobjedio Trasca Staicu (ROM), u četvrtoj borbi je pobjedio Cenicola Marco (ITA), te se u petoj borbi ponovno susreo sa Dupont Willy (BEL) tjekom koje je zadobio težu ozljedu ramena zbog koje je borbu predao.

Za više vidi www.jujitsu2008.se

By | 2008-12-12T16:24:56+00:00 December 12th, 2008|Uncategorized|0 Comments